Електротехникът може да спаси дома ви

пт, 04 сеп 2015 16:53, 2715 преглеждания

добър електротехник за софияИма много ситуации, в които жилището ни може да бъде изложено на опасност, както и сигурността на хората, които го обитават. Тези ситуации са много често свързани с повреди и неизправности по електрическата инсталация на дома, които могат да бъдат особено рискови и не само да причинят различни щети и проблеми в домакинството, а и да поставят здравето и живота ни в опасност. Всички знаем, че електричеството е нещо сериозно, но рядко отделяме от времето си да му обърнем внимание и да проверим дали всичко вкъщи е изправно и работи както трябва. Имайки предвид, че хем не можем да живеем без електрическа енергия, хем ел. инсталацията трябва да бъде безупречна, трябва да полагаме някои минимални усилия, за да запазим този ресурс в перфектно и безопасно работещо състояние. Как да направим това?

53
Виж целия текст

Обърнете внимание на ВиК оборудването

пн, 08 юни 2015 19:09, 5024 преглеждания

вик оборудване - идеи и изборКакво е първото нещо, което ще направите когато провеждате ремонт в банята? Повечето хора се втурват да избират по-приятни неща като плочки, декорации, обзавеждане и т.н., защото това е далеч по-забавно от избор на тръби например. Това е разбираемо, но едно от основните неща, които трябва да поставим или сменим в една баня и тоалетна, са водопроводните и канализационните тръби и всичко, което спада към тях. Това трябва да бъде извършено с предимство, тъй като функционалността на банята зависи най-вече от това колко качествени са ВиК съоръженията и как са монтирани. Затова трябва да обърнете специално внимание на това оборудване, за да можете да използвате банята си дълго време без никакви проблеми.

53
Виж целия текст

Как да обзаведем банята

нд, 07 юни 2015 19:25, 4742 преглеждания

как да обзаведем банятаПървото нещо, с чиито ремонт и обзавеждане трябва да се заемете когато си купите жилище, е банята с тоалетната. Същото важи и за случаите когато извършвате цялостен ремонт и освежаване на дома си. Тъй като банята е ключово помещение във всеки дом, тя се нуждае от по-специално внимание, по-задълбочен поглед и съответно, повече средства. Днес може би това е мястото, за което отделяме най-много пари когато правим ремонт, за да постигнем максимална фукнционалност, стил, удобство и издръжливост. Какви са стъпките, през които трябва задължително да преминем когато обновяваме банята, каква е правилната последователност и как да направим всичко по най-добрия начин?

52
Виж целия текст

Кога се нуждаем от професионални ВиК услуги

пт, 05 юни 2015 19:25, 4272 преглеждания

професионални водопроводни услуги в софияЕдно от нещата, на които трябва да обърнем специално внимание когато обзавеждаме или правим ремонт на жилището си, е ВиК инсталацията. Ако сме си купили нов имот и такава липсва, особено важно е да наемем квалифициран водопроводчик, който да извърши цялостния монтаж на оборудването, тъй като това е доста специфична работа. Качествената и правилно поставена ВиК инсталация определя начина, по който ще я експлоатираме в ежедневието, и дали всичко ще върви лесно, или ще си имаме проблеми. Ако пък водопроводът и канализацията вкъщи са вече остарели, хубаво е при един основен ремонт на жилището да ги подменим с чисто нови. Това се прави с мисъл за бъдещето като един вид инвестиция в благосъстоянието на имота. Но е от огромна важност смяната да бъде реализирана от опитни водопроводчици.

51
Виж целия текст

Как да се справим с капещата чешма

чт, 04 юни 2015 19:25, 5578 преглеждания

теч от капеща чешма и батерияКапещата чешма може да изглежда малък проблем, но може и да се превърне в голям ВиК проблем, ако не се поправи или ако се ремонтира неправилно и положението се влоши още повече. Ако се нуждаете от водопроводчик, можете да се обадите на някоя от десетките фирми, които предлагат бързи професионални ВиК услуги. Много хора отлагат наемането на специалист, тъй като смятат, че капещата чешма е незначителен проблем и могат да се заемат с нея някога във времето. Определете си час за водопроводна услуга възможно най-скоро, за да не се тревожите за теча или да се тормозите като се опитвате да разрешите проблема самостоятелно.

44
Виж целия текст